Blog

Opnieuw een 19e plaats World cup

Op zaterdag stond ik aan de start voor mijn tweede world cup, ditmaal in het Duitse plaatsje Albstadt. Het plaatstje ligt tegen een hele steile heuvel waardoor de klimmen erg heftig zijn. Lopend kom je er niet op zonder er spierpijn aan over te houden. Het parcours bestond uit twee van deze lange, steile klimmen en twee snelle afdalingen. Concentratie was belangrijk in het afdalen maar de klimmen waren zo zwaar dat het moeilijk was om scherp te blijven. 
Anne_Tauber_World_Cup_Albstadt_2015_Copyrigh_OBeart_VojoMag-2
Deze prachtige foto is gemaakt door Vojo Magazine.
 http://www.vojomag.com/news/world-cup-xc-2-albstadt-rissveds-intraitable/


Lees meer...

Uitdagend debuut op de world cup

Na een fijne nachtrust stond op vrijdag ochtend de eerste parcours verkenning op me te wachten. Op je aller eerste World cup is dat toch wel een spannend moment. Zou ik de technische secties goed kunnen fietsen? Hoe goed ben ik op de klim? Ben ik sterk genoeg voor het zware parcours?


Anne_Tauber_World_Cup_Nove_Mesto_2015_Copyrigh_OBeart_VojoMag-2

Lees meer...

De verwinning in Sittard

Als ik deze blog schrijf is hel alweer maandag ochtend maar ben ik nog steeds aan het nagenieten van mijn eerste overwinning op de mountainbike.Sittard16-05-15
Lees meer...