Blog

7e bij KPN cup Hoorn

Op alweer de 6e KPN cup in Hoorn wist ik afgelopen weekend mijn beste prestatie van dit seizoen te behalen.
De wedstrijd was al in het begin redelijk snel en ook nu kon ik mooi met de kop van het peloton mee rijden. Ik begin de rijders in het peloton ondertussen een heel klein beetje beter te kennen. Dat is wel handig want als er iemand in de aanval gaat wil je weten of de aanval kans maakt of niet. Ik kan dat nu iets beter inschatten maar nog niet goed genoeg. Helaas is dat toch een kwestie van tijd en veel marathons rijden.

Lees meer...

Mooie uitslag KPN cup 3

DSC_3346

Met weer een aantal enthousiaste fans langs de kant en de goede wedstrijd van vorige week in mijn achterhoofd stond ik met veel vertrouwen aan de start van de derde marathon in Utrecht.

Lees meer...