Blog

Succes op mijn thuisbaan

Op mijn fiets reed ik gisteravond richting Thialf voor de tweede marathon cup.
Ik had enorm veel zin in deze thuiswedstrijd.

Om 7 uur stond het hele peloton weer klaar voor de start. Ik had twee belangrijke doelen voor deze wedstrijd. Nummer één was blijven staan en mijn tweede doel was dat ik ging proberen beter voorin het peloton te blijven zitten. Beide niet heel eenvoudige doelen. Valpartijen komen in de marathon vaak voor en helaas gebeurt het regelmatig dat je per ongeluk door een ander onderuit wordt gehaald.
DSC_2366Lees meer...

Debuteren in topdivisie met vallen en opstaan

Om 6 uur lag het ijs op de Jaap Eden baan in Amsterdam er heel erg slecht bij. Het was 24 graden en zodoende zag je de betonnen vloer door het ijs heen. Het was tot dan toe ernstig de vraag of we zouden kunnen starten. Toch had de ijsmeester het ijs om 7 uur goed genoeg weten te prepareren (respect!!) dat ik mijn debuut in de topdivisie waar kon gaan maken. Met een hoop publiek, een dweil orkest en lampjes langs de baan was het een sfeervol tafereel.


img_5126

Lees meer...