Blog

team Habitat in Cyprus

Ons team verblijft inmiddels alweer een week in Cyrpus. De mannen hebben er al een meerdaagse wedstrijd op zitten en komende zondag sta ik voor mijn eerste wedstrijd van het seizoen aan de startlijn.

Voor mij is dit trainingskamp een compleet nieuwe ervaring. Met hele goede begeleiding, een heerlijk zonnetje om te trainen en super teamgenoten heb ik niets te klagen.
Gelukkig gaat mijn conditie weer snel vooruit door de hoge kwaliteit trainingen die ik hier kan leveren. Op naar de wedstrijden dus!Pasted Graphic 1
Lees meer...

trainingsstage naar de zon

Gisteren zijn we terug gekomen uit een mooi en zonnig Spanje. Je kunt gerust zeggen dat het in Nederland niet bepaald buiten-fiets weer was dus vandaar dat wij onze kilometers hebben gemaakt in de omgeving van het stadje Girona.
Met de meidenploeg en onze ploegleider hebben we in totaal ongeveer 500 km gefietst in 5 dagen. Twee keer een pittige lange rit en 3 keer een wat kortere.

We werden begeleid door ex-prof wielrenner Paul Kneppers. Hij maakte een goed schema, gaf ons tips en begeleidde ons door de bergen. Ik heb niet alleen gewerkt aan mijn basisconditie voor de Weissensee die over een dikke maand zal worden verreden maar ook nog eens geoefend met het staan op mijn pedalen als voorbereiding op de mountainbike wedstrijden. Een trainingskamp met dubbele winst dus.

IMG_6123

Terwijl ik dit schrijf zit ik nog steeds uit te puffen op de bank en te herstellen van afgelopen week maar de topvorm zit al op me te wachten Winking Lees meer...